USG Restart - Tijd voor jouw volgende stap

Workshop Wetgeving 2015

De werkgever van vandaag houdt zich steeds meer bezig met de duurzame inzetbaarheid van zijn of haar medewerkers. De Wet verbetering Poortwachter (WVP) verlangt dat werkgever en werknemer zich inspannen om de medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Weet u dan altijd hoe de wet- en regelgeving in elkaar steekt? Wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn? En hoe u kunt voorkomen dat u onnodige kosten maakt?

Voor wie?

Met een gecertificeerde arbeidsdeskundige gaat u onder andere in op de actualiteit, de casuïstiek en praktische invulling van de re-integratie tweede spoor. Thema: het voorkomen van loonsancties, schadelastbeperking en verzuimbegeleiding. Deze workshop is gericht op HRM- en P&O-functionarissen, verzuimregisseurs en casemanagers van zowel grote als kleine organisaties.

Wanneer?

In de Workshop Wetgeving 2015 komen al deze onderwerpen aan bod. Wij nodigen u graag uit voor een workshop in uw regio. De workshop wordt georganiseerd door USG Restart en is kosteloos. Meld u via dit formulier aan.

annuleren X

Inloggen

Inloggen Aanmelden Wachtwoord vergeten

Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.