USG Restart - Tijd voor jouw volgende stap

Over WVP-tracé

Wanneer een medewerker langdurig arbeidsongeschikt is, doet u er als werkgever veel aan om hem of haar weer volledig aan de slag te krijgen. In de oude functie of in een andere functie die beter geschikt is. U krijgt te maken met een oerwoud aan regels waarin u gemakkelijk vergissingen maakt met mogelijke (loon)sancties als gevolg. Daarom is er een website ontwikkeld, waarmee u doelmatig wordt ondersteund. Dit noemen we WVP-tracé.

Wet verbetering Poortwachter volgens het schema

Deze website leidt u horizontaal door de tijdlijn van de Wet Verbetering Poortwachter. In één oogopslag ziet u wanneer u welke acties moet ondernemen in het WVP-proces om loondoorbetaling te voorkomen. U als werkgever bent in de ogen van de Wet verbetering Poortwachter te allen tijde de regisseur van de WVP-tracé. Wij geven u een spoorboekje met tijden en relevante informatie die u onderweg kunt toepassen. Dit spoorboekje noemen we WVP-tracé. Makkelijk, overzichtelijk en snel alles tot uw beschikking.

Alles bij de hand

  • Overzicht in Wet verbetering Poortwachter
  • Eigen portaalomgeving
  • Naslagwerk
  • E-mailalerts, zodat u weet wat u op korte termjin moet doen om te voldoen aan de wetgeving om loondoorbetaling te voorkomen

Hulp nodig?


Voorkom loondoorbetaling

ContactLaat u tijdig adviseren over de arbeidsdeskundige zaken rondom een zieke medewerker. Zo bent u binnen no-time op de hoogte van Wet verbetering Poortwachter en de financiële voordelen die u hiermee bereikt. Bel met USG Restart via 0800-7378278 of vul het contactformulier in op deze website.

annuleren X

Inloggen

Inloggen Aanmelden Wachtwoord vergeten

Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.